Succesverhalen | Ontdek de ervaringen

Home » Succesverhalen

Een fantastische keuze. Echt een aanrader!

In mei ben ik begonnen met sporten bij Raymond en dat is een topkeuze gebleken. Raymond weet hoe je moet motiveren. Hij ziet waar de moeilijke punten liggen en voelt goed aan hoe hij dat effectief moet corrigeren. Dat geeft mij het gevoel dat ik alle oefeningen goed aanleer en kan uitvoeren. Dat zorgt er dan weer voor dat ik met plezier en resultaat kan sporten. Met zijn hulp ben ik zodoende in vier maanden negen kilo afgevallen. Ik zou Raymond iedereen aanraden!

Joseph

Helaas was ik tijdens de lockdown veel kilo’s aangekomen. Erger nog was dat ik mijn motivatie en zin om te gaan sporten kwijtgeraakt was. Voor de corona was ik zeer actief en een aantal jaar lid van een sportschool. Maar ik trainde nooit met kennis of een plan. Daarom besloot ik om te beginnen met een personal trainer. Ik train nu twee maanden lang twee keer per  week met Raymond en heb veel geleerd over hoe ik efficiënt en effectief kan trainen en ook over de juiste voeding en het herstel na een training. Belangrijk voor mij was om te leren hoe ik met  vrije gewichten veilig kon trainen zodat ik ook in mijn eentje goed kan trainen. Raymond heeft me ook de kennis gegeven om me niet puur en alleen op het aantal kilo’s blind te staren  dat de weegschaal aangeeft  maar juist moet kijken naar andere aspecten  zoals het vetpercentage of de hoeveelheid spiermassa. De sessies met Raymond zijn zwaar maar leuk en ze leiden snel tot resultaten.  Het belangrijkste is dat ik mijn motivatie terug heb. Ik vind het weer moeilijk om de hele avond op de bank te zitten en dat is een goed teken!

Stay tuned.

Ben en Monique

6 jaar geleden kwam ik terug van vakantie en schrok ik mij dood van de weegschaal. Het was klaar, er moest nu wat gebeuren! Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en gestart met krachttraining. Omdat ik de techniek zo belangrijk vind, wilde ik hiermee beginnen met een trainer. Dat was Raymond! Hij heeft mij de techniek goed aangeleerd en in die jaren ben ik veel sterker geworden!
Af en toe train ik dan weer een periode zelf en dan kom ik weer bij hem terug om de puntjes op de i te zetten voor een aantal maanden. Ik blijf leren!
Omdat ik ook een rugblessure heb helpt hij hier goed bij en kijken we of ik de oefeningen kan doen ja/nee. En anders past hij het aan.
De trainingen zijn gevarieerd en goed opgebouwd.
Na de start 6 jaar geleden ben ik 12 kilo afgevallen en heb dit samen met mijn vriend gedaan. Hij traint ook bij Raymond. Hij is zo’n 30 kilo afgevallen.
In zijn studio is het fijn trainen: het is rustig, hij heeft veel apparatuur staan en airco! En parkeren voor de deur is gratis en er is altijd plek!

Bianca

Toen ik in contact kwam met Raymond had ik zo’n 4 jaar niets gedaan. Dus een goede uitleg van de oefeningen was nodig. En daar heb ik nu nog profijt van. Door Raymond zijn passie voor de sport is hij een goede gemotiveerde trainer die mij altijd motiveert heeft om het uiterste uit de trainingen te halen met uiteindelijk een super resultaat.

Resultaat Personal Training Leiden

Jelle

Jelle Is begonnen met fitnessen om fysiek sterker te worden en minder snel last te krijgen van spierblessures met voetbal. Hij kwam bij mij trainen en samen hebben we 3 belangrijke elementen aangepakt.

Resultaat Personal Training Leiden

Denny

Denny kwam met de vraag of ik hem wilde trainen en helpen met afvallen. Door zijn drukke baan als kok was het voor hem moeilijk om zich te weerhouden aan het heerlijke eten. Dit is natuurlijk begrijpelijk.

Ik was voor hem een steun in de rug. We maakte drie vaste afspraken in de week om te trainen en dit werkte goed voor hem.

Resultaat Personal Training Leiden

Ben

Na de heerlijke zomervakantie in Frankrijk in september 2015 was
ik klaar met m’n overgewicht en omvang. De heerlijke Franse keuken met kaasjes
en wijn had mij topzwaar gemaakt: 108.2KG. Vol goede moed ging het roer om.

Voor en na Personal Training

Transformatie 16 weken

” hij kwam, zag en overwon”

Op 0 begonnen, geen enkele ervaring met fitness,voeding en motivatie. Zocht hulp en is gekomen tot waar hij nu is in 16 weken, klasse!

Nog een aantal weken knallen🏋️‍♂️💪 tot de zomer. 

Neem contact met me op en begin z.s.m.

06 101 152 3

Call Now Button