Over de personal trainers

Raymond van Heijningen

PERSONAL TRAINER

Raymond van Heijningen.

“Sporten is sinds mijn tienerjaren mijn passie en hobby. Het is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik voetbal al vanaf mijn 7e en ik ben altijd gedreven om de beste te zijn. Afgelopen jaren heb ik bij S.J.C. gespeeld. Daar heb ik een aantal topjaren beleefd, waarbij ik het zelfs tot de 3e divisie heb geschopt. Dit avontuur eindigde toen ik de beslissing maakte om mij volledig te richten op wat ik het liefste doe: andere mensen helpen om hun (fysieke en mentale) doelen te bereiken.
Op mijn 15e ben ik begonnen met de opleiding CIOS (sport). Hier heb ik ook een aantal keuzevakken gedaan, zoals voetbaltrainer en als hoofdkeuzevak fitness. Ik vond het erg leuk om mensen te helpen en ondersteunen in de fitness, waarin ik dan ook een aantal jaar heb gewerkt. Omdat ik op een bepaald moment meer uitdaging wilde, ben ik op mijn 21e voor mijzelf begonnen bij RvH Personal Training. Hierna heb ik nog een aantal cursussen gevolgd (Chivo-functioneel trainen, perfect performance, bootcamp, funxtion).
Als gediplomeerd personal trainer in Leiden en omstreken ben ik dagelijks bezig met bewegen en het menselijk lichaam. Het geeft mij voldoening als ik sporters/klanten vooruit zie gaan. Mijn streven? Altijd goed bewegen en de beste zijn! Het leukste van alles vind ik dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.”

PERSONAL TRAINER

Mink

“Mijn naam is Mink, en op mijn 24-jarige leeftijd ben ik een enthousiaste fitnessprofessional. Met recent behaalde certificaten als Fitness Instructeur, Small Group Trainer, Fitness Master en Personal Trainer bij AALO, ben ik vastbesloten om mijn passie voor fitness te delen en anderen te helpen hun doelen te bereiken.
 
Naast mijn fitnessopleiding heb ik mijn propedeuse in Bio-Farmaceutische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden behaald, waardoor ik een dieper begrip heb van het menselijk lichaam en gezondheid.
 
Met een leven lang hockeyervaring en mijn toewijding aan krachttraining en boksen, ben ik goed uitgerust om op maat gemaakte trainingsprogramma’s te ontwikkelen voor mijn cliënten.
 
Als personal trainer is mijn doel om anderen te inspireren en te begeleiden op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Samen zullen we doelen stellen en deze met toewijding en enthousiasme bereiken.”
mink

Waar kan je mij vinden?

De personal training die ik geef als personal trainer vindt plaats op Zijlbaan 40 2352 BN Leiderdorp.

Logo Van Heijningen wit

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.