Over Raymond

PERSONAL TRAINER

Raymond van Heijningen.

“Sporten is sinds mijn tienerjaren mijn passie en hobby. Het is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik voetbal al vanaf mijn 7e en ik ben altijd gedreven om de beste te zijn. Afgelopen jaren heb ik bij S.J.C. gespeeld. Daar heb ik een aantal topjaren beleefd, waarbij ik het zelfs tot de 3e divisie heb geschopt. Dit avontuur eindigde toen ik de beslissing maakte om mij volledig te richten op wat ik het liefste doe: andere mensen helpen om hun (fysieke en mentale) doelen te bereiken.
Op mijn 15e ben ik begonnen met de opleiding CIOS (sport). Hier heb ik ook een aantal keuzevakken gedaan, zoals voetbaltrainer en als hoofdkeuzevak fitness. Ik vond het erg leuk om mensen te helpen en ondersteunen in de fitness, waarin ik dan ook een aantal jaar heb gewerkt. Omdat ik op een bepaald moment meer uitdaging wilde, ben ik op mijn 21e voor mijzelf begonnen bij Van Heijningen Personal Training. Hierna heb ik nog een aantal cursussen gevolgd (Chivo-functioneel trainen, perfect performance, bootcamp, funxtion).
Als gediplomeerd personal trainer ben ik dagelijks bezig met bewegen en het menselijk lichaam. Het geeft mij voldoening als ik sporters/klanten vooruit zie gaan. Mijn streven? Altijd goed bewegen en de beste zijn! Het leukste van alles vind ik dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.”

PERSONAL TRAINER

Timo Verweij.

“Zelf ben ik op mijn twaalfde begonnen met krachttraining, gewoon in mijn kamer met gewichten en eigen lichaamsgewicht. Toen ik veertien was mocht ik naar de sportschool en ben ik steeds meer gaan sporten. De reden waarom ik destijds krachtraining ben gaan doen, was omdat het me een goede aanvulling leek op voetbal en omdat ik sporten erg leuk vind. Ik merkte dat ik me er beter door voelde en dat het goed voor me was. Vanaf dat moment wilde ik ook graag vrienden en familie zover krijgen om te gaan sporten.
Op mijn 15e ben ik de opleiding CIOS gaan doen, terwijl ik voetbalde bij Cambuur. Ik sportte toen ongeveer tien keer per week: zes keer voetbal en vier keer fitness.
Ik werk nu anderhalf jaar als personal trainer en geef ook vaak bootcamps buiten. Vooral de combinatie tussen kracht en conditietraining vind ik leuk om te geven en ik denk dit mij onderscheidt van andere personal trainers.
Het gaat mij er vaak vooral om dat mensen zich beter gaan voelen. Ik probeer meestal niet te veel met iemands gewicht bezig te zijn, maar meer met hoe diegene zich voelt en hoe ze dit nog veertig jaar kunnen volhouden.
Het is voor mij altijd belangrijk dat mensen plezier hebben in het sporten en zich er beter door gaan voelen. Daarnaast probeer ik met de klant een levensstijl te creëren die zij voor een hele lange periode kunnen volhouden.”

Waar kan je mij vinden?

De personal training die ik geef als personal trainer vindt plaats op Zijlbaan 40 2352 BN Leiderdorp.

Logo Van Heijningen wit

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.