Personal trainer Oegstgeest

Home » Personal trainer Oegstgeest

Een personal trainer in Oegstgeest vind je hier, bij Van Heijningen Personal Training. Als personal trainer help ik jou om het doel te behalen dat we samen opstellen in ons eerste intake gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis, bespreken we jouw wensen en aan de hand hiervan stellen we een doel en zal ik een trainingsschema maken. Hieronder lees je meer over de personal training en mijn diensten als personal trainer.

Personal training Oegstgeest

Gedurende de personal training in Oegstgeest zorg ik dat je optimaal traint en het uiterste geeft. Daarnaast geef ik je advies over het uitvoeren van verschillende oefeningen, zodat je de juiste techniek hebt, waarmee de kans op blessurs flink wordt verkleind. De personal training lessen vinden plaats bij mijn personal training studio in Leiden waar ik als personal trainer toegang heb tot alle faciliteiten. Bij de personal training staat een kwalitatieve, verantwoorde en persoonlijke training centraal met aandacht voor jou.

Focus tijdens personal training

Waar de focus op ligt tijdens de personal training in Oegstgeest, hangt af van het gestelde doel. De vier doelen die gesteld kunnen worden zijn spieropbouw, afvallen, conditietraining en sport specifieke doelen, zoals verbetering van explosiviteit of balans. De sport specifieke training wordt doorgaans gedaan door sporters die in de hogere divisies actief zijn, maar het is natuurlijk voor iedereen mogelijk! Als personal trainer help ik je waar mogelijk om jouw doel of doelen te behalen. Het behalen van doelen geeft kracht en motivatie, waardoor je beter in je vel zal komen te zitten.

Naast de persoonlijke begeleiding die ik als personal trainer geef tijdens de verschillende trainingen, help ik ook met het herstel. Dit doe ik door het maken van een voedingsschema. Het combineren van een goed voedingsschema met daarbij optimale inzet tijdens de personal training en eigen training zal ervoor zorgen dat je snel resultaat boekt.

Sporten met een personal trainer

Door te sporten met een personal trainer in Oegstgeest zorg je ervoor dat je de juiste techniek gebruikt bij verschillende oefeningen en kan je gericht te werk gaan. Veel mensen hebben het goede voornemen om te starten met fitness om bijvoorbeeld af te vallen. Wat je vaak ziet is dat beginnende sporters maar waar doen in de sportschool waardoor er geen optimaal resultaat wordt behaald. Met een personal trainer zorg je ervoor dat je gericht te werk tijdens personal training en de eigen trainingen.

Starten met personal training in Oegstgeest

Door te starten met personal training in Oegstgeest zorgt ervoor dat je onder begeleiding van een personal trainer jouw doelen op fitnessgebied kan gaan halen. Bij Van Heijningen Personal Training hebben we verschillende pakketten. Deze pakketten verschillen op het gebied van aantal trainingen en extra diensten. Kies het pakket dat bij jou past en neem contact op voor een intake gesprek met jouw nieuwe personal trainer.

Neem contact met me op en begin z.s.m.

06 101 152 34

Call Now Button