Personal trainer Oegstgeest

Zie jij geen resultaten en wil je geholpen worden door een professional? Dan ben ik jouw nieuwe personal trainer Oegstgeest! Ik help jou je doelen te behalen. In een gratis intakegesprek zullen we elkaar leren kennen. We kijken dan samen naar wat jouw wensen zijn. Aan de hand hiervan stellen we realistische doelen op. Op basis hiervan maak ik dan een trainingsschema en zo nodig ook een voedingsschema. Jij zal in de beste shape van je leven komen! Neem dus snel contact op en plan een gratis intakegesprek in! Lees anders nog even verder voor meer informatie over RvH Personal Training Oegstgeest.

T.w.v.

€49,-

Henk heeft het roer omgegooid en heeft alle aspecten “voeding “sporten” motivatie” terug weten te vinden. 🥦🏋️
2 tot 3 x per week krachttraining en 2 tot 3 x per week cardio.
In een periode van 2,5 maand heeft hij fantastische resultaten behaald. 💪💯

Ontvang een GRATIS
trainingschema

Klaar om je doelen te halen? Geef je vandaag op en zie binnen 30 dagen resultaat!

Jelle
Ben succesverhaal

Sporten met een personal trainer Oegstgeest

Het gebeurd vaak dat mensen willen afvallen of meer spiermassa willen kweken. Ze hebben vaak een goed voornemen en maken dan ook daadwerkelijk een goed begin. Echter zijn ze vaak niet gericht aan het trainen en zien, onder andere daardoor, geen resultaat. Ze haken dan vaak na één of twee maanden al af. Meestal doordat ze dus simpelweg niet weten wat ze aan het doen zijn.

RvH Personal Training in Leiden helpt jou gericht te trainen! Aan de hand van jouw wensen maken we gerichte en realistische doelen. Ik zal een persoonlijk trainingsschema maken en voedingsadvies geven. Voeding is namelijk het belangrijkste aspect van wat voor training dan ook. Zonder goede voeding zal je namelijk moeilijk spier opbouwen of afvallen. We kunnen zo nodig zelfs een voedingsschema samenstellen! Zo zorgen we voor een optimaal resultaat. Met mijn trainingsprogramma zal je dus geen tijd verspillen en zeker resultaat zien!

Personal Trainer

Onze pakketten

Single pakket

Vanaf

€240,-

Duo pakket

Vanaf

€150,- p.p.

Hoe gaan we te werk met personal training

De personal training begint uiteraard met een intakegesprek. Hierin leren we elkaar kennen en bespreken we wat jouw wensen zijn. Dit kan van alles zijn; spieropbouw, afvallen, conditietraining of sportspecifieke training. Aan de hand hiervan stellen wij jouw doelen op en werken we daar gezamenlijk naartoe. De trainingen zullen plaatsvinden in mijn trainingsstudio in Leiden. Hier heb ik toegang tot alle faciliteiten! Bij mij staat een persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde personal training dan ook centraal.

Focus tijdens personal training in Oegstgeest

Aan de hand van jouw gerichte doel, sport specifiek, gericht op afvallen, spieropbouw of conditietraining, maak ik een trainingsschema. Met persoonlijke begeleiding van mij zullen we deze trainingen samen in mijn trainingsstudio doen. Je krijgt dus persoonlijke begeleiding van mij tijdens de trainingen. Je kan het schema natuurlijk ook zelf volgen in jouw eigen sportschool. Het is dan wel handig om dit aan te geven. Je kan namelijk ook overtrainen. Hoeveel trainingen we samen zullen hebben hangt af van jouw wensen en het gekozen pakket. Met mijn voedingsadvies zorg je er daarnaast voor dat jij je doelen sneller kan behalen. Als personal trainer help ik dus niet alleen met de training zelf, maar ook met het herstel na de training.

Met de sport specifieke training gaan we kijken naar de sport die jij beoefent. We zullen samen kijken naar hoe we jou hierin nog beter kunnen maken. Dit gaat vaak over het verbeteren van de explosiviteit of de balans. Als personal trainer in Oegstgeest vind ik het belangrijk om jou te helpen een betere versie van jezelf te worden.

Wanneer je voor conditietraining komt wordt vaak gedacht dat dit alleen om duurtraining gaat. Dit is echter niet het geval. Intervaltrainingen zijn namelijk de beste conditietrainingen. We zullen dus variëren met interval- en duurtrainingen.

Een programma gericht op afvallen heeft het meest te maken met voeding. We zullen jouw voedingspatroon dus ook onder de loep nemen. Ik zal jou voedingsadvies geven en zo nodig een voedingsschema maken. Daarnaast gaan we natuurlijk hard aan het werk in mijn trainingsstudio!

Succesverhalen

Review placeholder

Merlijn

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Review placeholder

Ben

Dankzij Raymond ben ik in 2,5 jaar tijd 33 kg afgevallen en heb ik de Dam tot Dam loop 11 minuten sneller gelopen ten opzichte van een jaar eerder.

Review placeholder

Monique

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Starten met een personal coach bij Oegstgeest

Wil jij mij als jouw nieuwe personal trainer Oegstgeest? Ik zorg ervoor dat jij gericht zal trainen en onder begeleiding je doelen behaalt. Ik bied verschillende pakketten. Kies er dus een uit die bij jou past. Neem anders contact op voor een gratis intake gesprek! Dan zullen we samen kijken welk pakket het beste gepaard gaat met jouw wensen en dagelijks leven. Aan het einde van het traject kan je terugkijken op een geweldige verandering. Je zal meer dan trots zijn op jezelf! Start dus direct met jouw nieuwe coach in de buurt van Oegstgeest! Ook in de omgeving kun je bij bij terecht. Denk aan Rijnsburg, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.