Personal trainer Leiderdorp

Ben jij klaar met dat halve werk? En wil jij jouw trainingen vanaf nu goed aanpakken met een personal trainer in Leiderdorp? RvH Personal Training gaat jou hierbij helpen! Samen kijken we naar wat jouw wensen zijn en stellen hier specifieke en realistische doelen uit op. We gaan er alles aan doen om die doelen te behalen! Neem dus snel contact op en plan een gratis intakegesprek in! Lees anders nog even verder om meer te weten te komen over RvH personal training Leiderdorp.

T.w.v.

€49,-

Ik ben vanaf november 2021 bezig bij Raymond met training en voedingsadvies.
Ondertussen is mijn gewicht met 4 kg gedaald en mijn vetpercentage van 37.3% naar 28%.
Als motivatie kijk ik zelf vaak naar de foto’s en zo houd ik mezelf gemotiveerd.

De begeleiding is super fijn en training gaan erg goed.

Ontvang een GRATIS
trainingschema

Klaar om je doelen te halen? Geef je vandaag op en zie binnen 30 dagen resultaat!

Voor en na foto van personal training
Voor en na foto van personal training

De hulp van een personal trainer Leiderdorp

Je hoort vaak dat mensen willen afvallen of meer spiermassa willen kweken. Zeker aan het begin van het nieuwe jaar wanneer iedereen goede voornemens heeft. Ze beginnen vaak met sporten, maar haken na één of twee maanden al snel af. Simpelweg omdat ze vaak niet weten wat ze aan het doen zijn en geen resultaat zien.

RvH Personal Training uit Leiden gaat jou hierbij helpen! Aan de hand van jouw doelen worden de juiste oefeningen op papier gezet. Daarnaast geef ik voedingsadvies en zal ik je helpen bij het maken van een voedingsschema. Dit is het belangrijkste aspect van wat voor training dan ook. Zonder goede voeding zal je namelijk moeilijk spier opbouwen. Ook als je veel traint maar daarnaast ongezond en veel blijft eten, dan zal je ook niet snel afvallen. Met mijn trainingsprogramma verspil je dus geen tijd in de sportschool en zal je de resultaten zien waar je al een hele tijd op zit te wachten!

Personal Trainer

Onze pakketten

Single pakket

Vanaf

€240,-

Duo pakket

Vanaf

€150,- p.p.

Personal coach Leiderdorp

Mijn personal trainingsprogramma begint uiteraard met een intakegesprek. Hierin leren we elkaar kennen en bespreken we wat jouw wensen en doelen zijn. Dit kan van alles zijn; spieropbouw, afvallen, conditietraining of sport specifieke training. Gezamenlijk werken we naar jouw doelen toe. Bij mij als personal coach staat een persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde personal training dan ook centraal. Dit zal plaatsvinden in mijn trainingsstudio. Dat is om de hoek van Leiderdorp!

Waar je op gaat focussen met jouw personal trainer Leiderdorp

Ik stel een trainingsschema op die bij jouw doelen past. Dit kan sport specifiek, gericht op afvallen, voor spieropbouw of conditietraining zijn. Je krijgt persoonlijke begeleiding van mij tijdens de trainingen. Hoeveel trainingen dit zijn hangt af van jouw wensen en het gekozen pakket. Met mijn voedingsadvies zorg je er daarnaast voor dat jij je doelen sneller kan behalen. Als personal trainer help ik dus niet alleen met de training zelf, maar ook met het herstel na de training.

Met de sport specifieke training gaan we kijken naar de sport die jij beoefent. We zullen samen kijken naar hoe we jou hierin nog beter kunnen maken. Dit gaat vaak over het verbeteren van de explosiviteit of de balans. Als personal trainer in Leiderdorp vind ik het belangrijk om jou te helpen een betere versie van jezelf te worden.

Wanneer je voor conditietraining komt wordt vaak gedacht dat dit alleen om duurtraining gaat. Dit is echter niet het geval. Intervaltrainingen zijn namelijk de beste conditietrainingen. We zullen dus variëren met interval- en duurtrainingen.

Een programma gericht op afvallen heeft het meest te maken met voeding. We zullen dus ook kijken naar jouw voedingspatroon. Ik zal jou voedingsadvies geven en zo nodig een voedingsschema maken. Daarnaast gaan we natuurlijk hard aan het werk in mijn trainingsstudio!

Succesverhalen

Merlijn

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Ben

Dankzij Raymond ben ik in 2,5 jaar tijd 33 kg afgevallen en heb ik de Dam tot Dam loop 11 minuten sneller gelopen ten opzichte van een jaar eerder.

Monique

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Beginnen met personal training in Leiderdorp

Wil jij dus liever vandaag dan morgen aan de slag? Bij RvH Personal Training kan je snel beginnen! In het intakegesprek kijken we naar wat jouw wensen en doelen zijn. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat deze behaald zullen worden. Aan het einde van het traject zal je meer dan trots op jezelf zijn! Neem dus snel contact op en vraag een gratis intakegesprek aan met jouw nieuwe personal coach in Leiderdorp!

Ook als je uit de omgeving van Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude komt kun je bij mij terecht om persoonlijk begeleid te worden!

Veelgestelde vragen

Wij bieden personal training als individuele begeleiding door onze professionele trainers om jouw fitnessdoelen te bereiken. Dit is nodig omdat het je persoonlijke aandacht en begeleiding biedt, waardoor je effectiever kunt trainen en je doelen sneller kunt bereiken dan met zelfstandige training.

Als ervaren personal trainers met bewezen resultaten in Leiderdorp en omgeving, richten wij ons op verschillende specialiteiten, waaronder gewichtsverlies, krachttraining, flexibiliteit en meer. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun individuele behoeften en doelen te begrijpen en bieden aangepaste trainingsprogramma’s.

Ja, personal training is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus en leeftijden. Het is vooral gunstig voor beginners om een goede techniek te leren en voor gevorderden om hun prestaties te verbeteren.

Dit varieert afhankelijk van jouw doelen en huidige fitnessniveau, maar over het algemeen raden wij aan om minstens 2-3 keer per week te trainen bij RVH Personal Training voor merkbare resultaten

Je kunt een afspraak maken bij RVH Personal Training door onze contactgegevens te gebruiken, zoals ons telefoonnummer of e-mail. Wij kunnen dan een geschikte tijd en locatie bespreken.

Als je een sessie bij RVH Personal Training moet annuleren of wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen samen een nieuwe afspraak plannen of een passende regeling treffen. Houd er rekening mee dat er mogelijk een annuleringsbeleid van toepassing is.

Bij RVH Personal Training is onze trainingsfilosofie gebaseerd op het creëren van gepersonaliseerde trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op de specifieke behoeften, doelen en mogelijkheden van onze klanten. Onze aanpak is een combinatie van krachttraining, cardio, flexibiliteitsoefeningen en voedingsadvies om de positieve kant van fitness te laten zien. We geloven in het opbouwen van sterke fundamenten, het aanmoedigen van consistentie en het motiveren van onze klanten om hun grenzen te verleggen om duurzame resultaten te behalen.

Ja, bij RVH Personal Training begrijpen we het belang van het vinden van de juiste fit voor jouw fitnessdoelen en persoonlijkheid. Daarom bieden wij graag een gratis proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe onze trainingsstijl en aanpak bij RVH Personal Training bij jou passen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij RVH Personal Training!

Het vinden van de juiste personal trainer in Leiderdorp begint met het identificeren van je doelen en het zoeken naar onze gekwalificeerde personal trainers met ervaring in het leveren van personal training in Leiderdorp.

Bij RVH Personal Training bieden we diverse trainingssessies aan, waaronder krachttraining, cardio, flexibiliteitstraining en meer. Onze programma’s zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus en doelen. Of je nu spieren wilt opbouwen, wilt afvallen of je algehele fitheid wilt verbeteren, wij staan klaar om je te begeleiden.

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.