Personal trainer Zoeterwoude

Wil jij weer trots zijn op jezelf als je in de spiegel naar je lichaam kijkt? Schakel een personal trainer Zoeterwoude in! RvH Personal Training helpt jou naar een betere versie van jezelf! In het intakegesprek zullen we elkaar leren kennen en kijken naar de wensen die jij hebt. Aan de hand hiervan maken we realistische doelen. Onder begeleiding van mij zal je in mijn sportstudio gaan sporten. Je krijgt een trainingsschema en zo nodig ook een voedingsschema. Wanneer jij jouw doelen hebt behaald zal je nog nooit zo trots op jezelf geweest zijn! Wil je graag een groepsles met bijvoorbeeld collega’s, dan kun je bij mij terecht voor bedrijfsfitness. Ook als je personal training aan huis wilt, kun je mij als coach inschakelen. Ik help je hoe dan ook jouw doelen te bereiken. Neem dus snel contact op voor een gratis intakegesprek. Lees voor meer informatie over RvH Personal Training in Zoeterwoude nog even verder!

T.w.v.

€49,-

6 jaar geleden kwam ik terug van vakantie en schrok ik mij dood van de weegschaal. Het was klaar, er moest nu wat gebeuren! Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en gestart met krachttraining. Omdat ik de techniek zo belangrijk vind, wilde ik hiermee beginnen met een trainer. Dat was Raymond!

Ben en Monique

Ontvang een GRATIS
trainingschema

Klaar om je doelen te halen? Geef je vandaag op en zie binnen 30 dagen resultaat!

Voor en na foto van personal training
Voor en na foto van personal training

De hulp van een personal trainer Zoeterwoude

Het begint vaak met goede voornemens. Mensen willen afvallen, spiermassa kweken, conditie verbeteren, etc. Ze beginnen dan ook meestal goed door meerdere keren per week naar de sportschool te gaan of hard te gaan lopen. Maar na ongeveer twee maanden zijn ze het vaak zat. Ze zien geen resultaat en houden er daardoor mee op. Meestal doordat ze niet gericht trainen of een slecht voedingspatroon hebben. Vaak weten mensen dus niet goed wat ze aan het doen zijn.

RvH Personal Training gaat jou daarbij helpen! Samen zullen we kijken naar wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan stellen we realistische doelen op. Je krijgt een trainingsschema waar je onder begeleiding van mij mee aan de slag gaat. Ik zal je daarnaast ook voedingsadvies geven. Een goed voedingspatroon is het belangrijkste wanneer je veel sport, en wanneer je überhaupt sport! Zonder goede voeding zal je namelijk moeilijk spiermassa kweken, en daarnaast ook veel moeilijker afvallen. Ik kan een persoonlijk voedingsschema voor jou samenstellen voor een optimaal resultaat. Met mijn trainingsprogramma verspil je dus zeker geen tijd! Je zal geheid resultaat zien en trots op jezelf zijn!

Personal Trainer

Onze pakketten

Single pakket

Vanaf

€240,-

Duo pakket

Vanaf

€150,- p.p.

Personal coach in Zoeterwoude

Het traject begint met een intakegesprek. We zullen elkaar hierin leren kennen. Vervolgens bespreken we wat jij graag wil en wat je wensen zijn. Dit kan spieropbouw, afvallen, conditietraining of sportspecifieke training zijn. Op basis hiervan zullen we samen realistische doelen opstellen waar je onder begeleiding van mij naartoe zal werken. De trainingen zullen in mijn trainingsstudio in Leiden plaatsvinden. Zo kan ik je als personal trainer uit Leiden goed begeleiden en kunnen we gebruikmaken van alle faciliteiten. Persoonlijke en kwalitatieve en verantwoorde personal training staat bij mij dan ook centraal.

Waar richt jij je op met jouw personal trainer Zoeterwoude?

Gericht op sport, afvallen, spieropbouw of conditie stel ik een trainingsschema voor jou samen. Hierin zal ik jou persoonlijk begeleiden. We hebben gekeken naar wat jouw wensen zijn en hier specifieke doelen uit opgesteld. De hoeveelheid trainingen die wij samen hebben hangt af van jouw wensen en het gekozen pakket. De pakketten variëren in hoeveelheid weken en de frequentie per week. Daarnaast zal ik je niet alleen met de trainingen zelf helpen, maar ook met het herstel na de training. Ik geef als personal trainer namelijk ook belangrijk voedingsadvies. Hiermee zorg jij er echt voor dat jij je doelen kan behalen!

Met de sport specifieke training kijken we naar de sport die jij beoefent. We kijken naar wat je goed doet en wat er nog beter kan. Vaak komt het neer op het verbeteren van de explosiviteit of de balans. Als personal trainer in Zoeterwoude help ik je graag een betere versie van jezelf te worden!

Wanneer je aan conditietraining denkt, denken veel mensen vaak alleen aan duurtraining. Dit is niet de enige optie. Intervaltraining is namelijk een andere mogelijkheid. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen de beste conditietrainingen! We zullen dus variëren met interval- en duurtrainingen.

Een programma gericht op afvallen heeft het meest te maken met voeding. We zullen jouw voedingspatroon dus ook aanpakken. Ik zal je voedingsadvies geven en een persoonlijk voedingsschema maken als dit nodig is. Hard werken in de sportschool zorgt er natuurlijk voor dat jij sneller afvalt!

Succesverhalen

Merlijn

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Ben

Dankzij Raymond ben ik in 2,5 jaar tijd 33 kg afgevallen en heb ik de Dam tot Dam loop 11 minuten sneller gelopen ten opzichte van een jaar eerder.

Monique

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Jouw nieuwe persoonlijke coach Zoeterwoude

Wil jij in de shape komen waar je al jaren van droomt? Daar gaan wij nu voor zorgen! Als personal trainer begeleid ik jou in de weg naar het behalen van jouw doelen! Uiteindelijk doe je het helemaal zelf. Je zal nog nooit zo trots op jezelf zijn geweest! Wacht dus niet langer en neem contact op om een gratis intakegesprek in te plannen! Dan kan je direct aan de slag met jouw nieuwe coach Zoeterwoude!

Kom jij meer uit de buurt van Voorschoten, Oegstgeest, Rijnsburg of Leiderdorp? Neem dan ook direct contact met mij op!

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.