Personal trainer Zoeterwoude

Home » Personal trainer Zoeterwoude

Ben je op zoek naar een personal trainer in Zoeterwoude die jou kan helpen met het behalen van jouw fitness doel? Dan ben je bij Van Heijningen Personal Training op het juiste adres. Welk doel jij ook hebt, samen gaan we ervoor zorgen dat jij dit doel gaat halen. Hoe we dit gaan doen en meer over mijn werkzaamheden als personal trainer lees je hieronder.

Personal training Zoeterwoude

Tijdens de personal training in Zoeterwoude gaan we aan de slag om jouw doel of doelen te halen die we opstellen aan de hand van het eerste intake gesprek. De personal training vindt plaats bij mijn personal training studio in Leiden. Hier heb ik als personal trainer de benodigde faciliteiten binnen handbereik en kunnen we gemakkelijk de trainingen doorlopen. De personal training die ik geef hebben drie kernwaarden: persoonlijk, kwalitatief en verantwoord. De training is gebouwd rond deze kernwaarden.

De aandacht tijdens personal training

Zoals gezegd ligt de aandacht van de personal training in Zoeterwoude bij het doel dat is opgesteld. Er zijn vier algemene doelen die worden gesteld: afvallen, spieren opbouwen, conditie verbeteren en sport specifieke doelen. Hoewel er algemene doelen zijn, zijn de precieze doelen per persoon verschillend. De ene persoon wil misschien vijf kilo afvallen, terwijl de ander misschien wel vijftien of twintig kilo wil afvallen. Per persoon stel ik een trainingsschema op die past bij het persoonlijke doel.

Tijdens de personal training geef ik persoonlijke begeleiding, waarbij jij het middelpunt ben. Daarnaast kan ik als personal trainer ook een voedingsschema samenstellen. Met behulp van een goed voedingsschema en een goed trainingsschema zal je zien dat resultaten eerder behaald worden.

Ondersteuning van een personal trainer in Zoeterwoude

Met de ondersteuning van een personal trainer in Zoeterwoude zal je gestelde doelen makkelijker behalen. Een personal trainer weet precies waar extra aandacht nodig is. Daarnaast kan ik je motiveren als je het even niet meer ziet zitten. Dit zorgt ervoor dat jij net dat beetje meer kan geven. Tijdens de personal training train je onder begeleiding van mij. De andere dagen kan je trainen met het trainingsschema dat ik voor je opstel. Hierdoor train je altijd om jouw doel te behalen.

Beginnen met personal training in Zoeterwoude

Beginnen met personal training in Zoeterwoude is de beste start voor het behalen van jouw doel. Tijdens de personal training begeleid ik je als personal trainer. Dit kan een, twee of drie dagen per week, afhankelijk van het gekozen pakket. Neem contact op om meer te weten te komen over personal training voor jou.

Neem contact met me op en begin z.s.m.

06 101 152 34

Call Now Button