Personal trainer Wassenaar

Ben jij er klaar mee dat je geen resultaten ziet en sta je wel wekelijks in de sportschool en ben je nu op zoek naar een personal trainer Wassenaar? RvH Personal Training gaat jou hierbij helpen! Samen zullen we kijken naar wat jouw wensen zijn en waar jij al goed mee op weg bent. Op basis hiervan stellen wij realistische doelen op. Onder begeleiding van mij zal jij deze doelen behalen! Je krijgt een trainingsschema en zo nodig een voedingsschema. Hier mee gaan we hard aan het werk. Ben je op zoek naar bedrijfsfitness om samen te doen met jouw collega’s of wil je in Wassenaar graag personal training aan huis? Ook dan kun je mij inschakelen. Neem dus snel contact op om een gratis intakegesprek in te plannen! Lees anders nog even verder om meer te weten te komen over RvH Personal Training.

T.w.v.

€49,-

Henk heeft het roer omgegooid en heeft alle aspecten “voeding “sporten” motivatie” terug weten te vinden. 🥦🏋️
2 tot 3 x per week krachttraining en 2 tot 3 x per week cardio.
In een periode van 2,5 maand heeft hij fantastische resultaten behaald. 💪💯

Ontvang een GRATIS
trainingschema

Klaar om je doelen te halen? Geef je vandaag op en zie binnen 30 dagen resultaat!

Voor en na foto van personal training
Voor en na foto van personal training

Sporten met een personal trainer Wassenaar

Mensen zijn het vaak ineens zat. Ze sporten al een tijdje maar ze zien geen resultaten en haken af. Het begon met goede motivatie en voornemens. Vaak gingen ze dan ook echt meerdere keren per week naar de sportschool! Maar meestal door niet gericht trainen en slechte voeding zien mensen geen resultaten en stoppen er dan mee. Dit is een verhaal wat vaak voorkomt.

RvH Personal Training gaat jou helpen jouw doelen te behalen! Op basis van jouw wensen stellen we realistische doelen op. Deze zal je onder begeleiding van mij zeker behalen! Ik stel namelijk een trainingsschema voor jou op waarmee je gericht op je doelen traint. Daarnaast geef ik je voedingsadvies en stel ik zo nodig een voedingsschema voor jou samen. Voeding is namelijk het belangrijkste aspect binnen de sportbranche. Zonder goede voeding zal je moeilijk spiermassa kweken, maar is ook het belangrijkste om aan te pakken wanneer je af wilt vallen! Met mijn trainingsprogramma verspil je geen kostbare tijd in de sportschool en zie je zeker resultaat. Aan het einde van het traject zal je meer dan trots op jezelf zijn!

Personal Trainer

Onze pakketten

Single pakket

Vanaf

€240,-

Duo pakket

Vanaf

€150,- p.p.

Hoe ziet de personal training eruit?

De personal training begint uiteraard met een intakegesprek. Zo kom ik te weten wat jouw doelen zijn en leren we elkaar beter kennen. Dit kan van alles zijn; spieropbouw, afvallen, conditietraining of sportspecifieke training. Aan de hand hiervan stellen wij jouw doelen op en werk jij hier onder begeleiding van mij naartoe. De trainingen vinden plaats in mijn sportstudio en je komt dus voor personal training in Leiden. Ik heb ik toegang tot alle faciliteiten. Zo kan ik zorgen voor een goede begeleiding en kan ik je zo nodig aansturing geven. Bij mij als personal coach staat een persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde personal training dan ook centraal.

Waar leg jij de focus met jouw personal trainer in Wassenaar?

Gericht op jouw wensen, sport specifiek, gericht op afvallen, voor spieropbouw of conditietraining, zullen we realistische doelen samenstellen. Op basis van jouw doelen maak ik een trainingsschema. De trainingen zullen in mijn sportstudio in Leiden plaatsvinden. Je krijgt dus persoonlijke begeleiding van mij tijdens de trainingen. Als je hiernaast ook zelf nog met het schema aan de slag wilt gaan, is dit natuurlijk geen probleem. Het is dan wel handig om dit met mij te bespreken in verband met overtraining. Hoeveel trainingen we samen zullen hebben hangt af van jouw wensen en het gekozen pakket. De drie pakketten zijn allemaal op basis van 4 weken, maar variëren in hoeveelheid per week. Daarnaast zorg je er met mijn voedingsadvies voor dat jij je doelen sneller kan behalen. Als personal trainer help ik dus niet alleen met de training zelf, maar ook met het herstel na de training.

Met de sport specifieke training gaan we kijken wat voor sport jij beoefent. We zullen samen kijken hoe we jou nóg beter kunnen maken. Vaak gaat het om het verbeteren van de explosiviteit of de balans. Als personal trainer in Wassenaar help ik jou graag een betere versie van jezelf te worden!

Wanneer je voor conditietraining komt wordt vaak alleen gedacht aan duurtraining. Dit is alleen niet de enige optie om je conditie te verbeteren. Intervaltrainingen zijn namelijk de beste conditietrainingen. We zullen dus variëren met duur- en intervaltrainingen.

Een programma gericht op afvallen heeft het meest te maken met voeding. Naast training zullen we jouw voedingspatroon dus onder de loep nemen. Ik zal voedingsadvies geven en zo nodig een persoonlijk voedingsschema maken. Daarnaast werken we natuurlijk hard in mijn trainingsstudio!

Succesverhalen

Merlijn

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Ben

Dankzij Raymond ben ik in 2,5 jaar tijd 33 kg afgevallen en heb ik de Dam tot Dam loop 11 minuten sneller gelopen ten opzichte van een jaar eerder.

Monique

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Direct starten met een coachingstraject in Wassenaar

Kan jij niet wachten om jouw dromen waarheid te maken? Je kan daar helemaal zelf voor zorgen onder begeleiding van mij! Met jouw trainingsschema gaan wij hard aan het werk in mijn sportstudio. Je zal versteld staan van wat jij allemaal in huis hebt! Neem dus snel contact op voor een gratis intakegesprek en start direct met jouw nieuwe personal trainer. Je zal er geen spijt van hebben!

Daarbij kun je bij mij terecht voor personal training in Voorschoten, Oegstgeest, Rijnsburg en Zoeterwoude!

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.