Personal trainer Wassenaar

Home » Personal trainer Wassenaar

Met Van Heijningen Personal Training heb je een personal trainer in Wassenaar die staat voor persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde trainingen. Met een eerste intake gesprek maken we kennis en wordt het duidelijk wat jij van mij verwacht. We bespreken daarnaast ook de wensen die jij hebt, of dit nou afvallen is of het opbouwen van spieren. Lees hieronder verder als je meer wilt weten over mijn personal training en hoe ik jou ga helpen als personal trainer.

Personal training Wassenaar

Met behulp van personal training in Wassenaar haal jij jouw gestelde doelen. De personal training waar ik aanwezig ben als personal trainer vindt plaats bij mijn personal training studio in Leiden. Wil je naast de personal training ook nog voor jezelf trainen? Dan ben je geheel vrij in de keuze voor de sportschool. Tijdens de personal training staan jij en jouw doelen centraal. Mijn aandacht wordt niet verdeeld over een groep mensen.

De aandacht tijdens personal training

De aandacht tijdens de personal training ligt volledig op de training waarmee jouw doel behaald moet worden. Hier zet ik mij als personal trainer voor meer dan 100% voor in. Er zijn vier verschillende doelen die gesteld kunnen worden, dat zijn spieropbouw, afvallen, conditionele verbetering of sport specifieke training. Met de sport specifieke training gaan we er samen voor zorgen dat jij beter wordt in de sport die jij beoefent naast fitness, of dit nou voetbal of hockey is. Als personal trainer weet ik hoe we jouw zwakke punten aan kunnen pakken en daarmee zorgen we dat jouw prestaties in de sport verbeteren.

Naast de personal training die ik persoonlijk begeleid, is er ook de mogelijkheid dat ik een voedingsschema voor je opstel. Het opstellen van voedingsschema’s is een van de werkzaamheden die ik als personal trainer extra biedt. Met behulp van dit voedingsschema is de kans groter dat je de doelen sneller haalt.

De steun van een personal trainer in Wassenaar

Met de steun van een personal trainer in Wassenaar ga je gemotiveerder aan de slag. Ik zal ervoor zorgen dat je gemotiveerd raakt tijdens de training, ook als je even geen zin hebt. Het is belangrijk om hier doorheen te gaan, omdat je je vaak goed voelt na afloop van een training. Het trainingsschema dat ik opstel zal ervoor zorgen dat je tijdens alle trainingen werkt richting je doel en dat je niet zomaar wat doet in de sportschool. Dit trainingsschema is prima te gebruiken tijdens je eigen trainingen als ik er niet bij ben als personal trainer.

De keuze voor personal training

De keuze voor personal training in Wassenaar is eigenlijk een makkelijke. Wil je graag sporten met een trainingsschema die is afgesteld op jouw doel en kan je de hulp van een personal trainer goed gebruiken? Ga dan voor personal training! Samen zorgen we ervoor dat je doelen behaald worden en dat jij een betere versie van jezelf wordt. Vraag een gratis intake gesprek aan of neem contact op als je meer informatie wil over de personal training of over mij als personal trainer.

Neem contact met me op en begin z.s.m.

06 101 152 34

Call Now Button