Bedrijfsfitness Leiden

Bedrijfsfitness door RvH Personal Training

Bedrijfsfitness

Vandaag nog beginnen met bedrijfsfitness in Leiden? Neem direct contact op voor een vrijblijvend intakegesprek bij RvH Personal Training! De gezondheid van jouw werknemers speelt een steeds belangrijkere rol, waardoor het stimuleren van een actieve levensstijl cruciaal is. Maar waarom zou dit beperkt blijven tot de privésfeer van een individu? Waarom zou de werkplek, een plek waar we een groot deel van onze tijd doorbrengen, niet een bron van gezondheid en welzijn kunnen zijn? Uit onderzoek blijkt dat een sportende medewerker niet alleen fitter en productiever is, maar ook minder vaak ziek. Dit vertaalt zich in een direct voordeel voor het bedrijf in termen van verlaagd ziekteverzuim en verhoogde productiviteit. Dus kom uit die luie stoel!

Een gezonde medewerker is de ruggengraat van een gezond bedrijf. Gezonde, fitte medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. Als de medewerkers van een bedrijf gezond en fit zijn, heeft dit directe gevolgen voor de productiviteit, de tevredenheid en de algehele sfeer binnen het bedrijf. Maar hoe kun je als werkgever bijdragen aan de gezondheid van je medewerkers? Hierbij speelt bedrijfsfitness een belangrijke rol. RvH is je daarbij graag van dienst en kan je hele team daarbij zelfs voedingsadvies geven!

Fiscale voordelen van bedrijfsfitness

Als werkgever kun je er direct voor kiezen om je medewerkers bedrijfsfitness aan te bieden. Hierbij ruilt een medewerker belast loon in voor een onbelast fitnessabonnement. In feite draagt de belastingdienst dus bij aan het fitnessabonnement van je medewerker. Door deze ‘gezonde arbeidsvoorwaarde’ te bieden, geef je als werkgever een krachtig signaal af: je hecht waarde aan het welzijn en de gezondheid van je medewerkers.

Investeren in gezondheid met RvH Personal Training

RvH Personal Training, gevestigd naast Leiden, is niet zomaar een naam in de wereld van fitness. Wij zijn experts in beweging, maar bieden ook brede gezondheidsadviezen met betrekking tot een verstandige leefstijl. Uniek aan onze aanpak is de InBody weegschaal die we kunnen meenemen naar jouw bedrijfslocatie. Hiermee voeren we gedetailleerde metingen uit, waardoor jouw medewerkers gericht met ons kunnen trainen.

Moderne weegschaal

Direct aan de slag met RvH Personal Training

Ben je geïnteresseerd in het verhogen van de gezondheid en welzijn van jouw medewerkers? Wil je het ziekteverzuim binnen je organisatie verminderen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we voor een passende aanpak voor jouw organisatie. RvH Personal Training in Leiden staat klaar om samen met jou en je medewerkers aan een gezondere toekomst te werken.

Maak kennis met jouw trainer!

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.