Personal trainer Voorschoten

Home » Personal trainer Voorschoten

Een personal trainer in Voorschoten nodig? Dan kan je terecht bij Van Heijningen Personal Training. Als personal trainer bied ik personal training aan die aansluit bij jouw doel. Jouw doel wordt duidelijk tijdens ons eerste intake gesprek waarin je jouw wensen en behoeften kenbaar maakt. Aan de hand hiervan kunnen we samen een doel opstellen die realistisch en haalbaar is. Aan de hand van dit doel gaan we verder aan de slag. Meer weten over de personal training die ik aanbied als personal trainer? Lees hieronder verder.

Personal training Voorschoten

Voor er wordt begonnen met de personal training in Voorschoten, zullen we zoals gezegd eerst een doel opstellen. Aan de hand van dit doel zal ik een trainingsschema en eventueel een voedingsschema opstellen. De personal training vindt plaats bij mijn personal training studio in Leiden. Als personal trainer heb ik hier toegang tot alle benodigde faciliteiten. De eigen, individuele training kan je afwerken bij jouw sportschool naar keuze.

Aandachtspunt tijdens personal training

Het aandachtspunt tijdens de personal training in Voorschoten is afhankelijk van het doel dat wordt gesteld. Er zijn vier veelvoorkomende doelen die ik tegenkom als personal trainer. Dit zijn afvallen, conditie verbeteren, spieren opbouwen en sport specifieke doelen. De eerste drie spreken voor zich, maar sport specifiek is misschien niet helemaal duidelijk. Met sport specifieke doelen wordt er gekeken naar verbeterpunten van iemand bij een bepaalde sport. Dit kan sprongkracht zijn bij basketbal of de explosiviteit bij voetbal. Tijdens de personal training zullen we hier aan werken door middel van een speciaal trainingsschema dat ik opstel. Het opstellen van een trainingsschema gebeurt bij alle verschillende doelen.

Afhankelijk van het gekozen pakket stel ik als personal trainer ook een voedingsschema samen zodat je optimaal profiteert van de personal training en eigen trainingen. De combinatie van het trainingsschema en voedingsschema zorgt voor optimale resultaten.

Ondersteuning van een personal trainer in Voorschoten

Met de ondersteuning van een personal trainer in Voorschoten zorg je ervoor dat je niet zomaar wat doet in de sportschool. Je kan voorbereid aan de slag gaan om jouw doelen te behalen. In tegenstelling tot veel mensen die zonder enig idee naar een sportschool komen en zomaar wat doen. Als personal trainer zorg ik ervoor dat je de oefeningen met de juiste techniek uitvoert, zodat je de kans op blessures aanzienlijk verkleint. Daarnaast doe je tijdens de personal training alleen maar oefeningen die zijn toegespitst op jouw doel waardoor je geen tijd verdoet.

Kiezen voor personal training

Het kiezen voor personal training in Voorschoten zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat in de sportschool. Met behulp van het trainingsschema ga je jouw oefeningen af. Tijdens de personal training zal ik ervoor zorgen dat jij alles geeft. Dat is wat ik belangrijk vind als personal trainer. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat jouw doel behaald gaat worden. Neem contact op om een eerste gratis gesprek in te plannen en kom erachter wat ik, als personal trainer, voor jou kan betekenen.

Neem contact met me op en begin z.s.m.

06 101 152 34

Call Now Button