Personal trainer Voorschoten

Wil jij graag afvallen, spiermassa kweken of om een andere reden begeleid worden door een personal trainer Voorschoten? RvH Personal Training gaat jou daarbij helpen! Samen kijken we naar wat jouw wensen zijn en stellen op basis hiervan realistische doelen op. Zo zal ik jou begeleiden naar de finish! Ook voor bedrijfsfitness en training aan huis kun je mij inschakelen. Neem dus snel contact op om een gratis intakegesprek in te plannen! Lees anders snel verder voor meer informatie over RvH Personal Training in Voorschoten.

T.w.v.

€49,-

De sessies met Raymond zijn zwaar maar leuk en ze leiden snel tot resultaten. Het belangrijkste is dat ik mijn motivatie terug heb. Ik vind het weer moeilijk om de hele avond op de bank te zitten en dat is een goed teken!

Stay tuned.

Ontvang een GRATIS
trainingschema

Klaar om je doelen te halen? Geef je vandaag op en zie binnen 30 dagen resultaat!

Voor en na foto van personal training
Voor en na foto van personal training

De hulp van een personal trainer Voorschoten

Het gebeurt vaak dat mensen zich voornemen om af te vallen of spiermassa te kweken. Ze beginnen dan heel intensief met sporten. Soms zijn ze dan wel vier of vijf keer per week in de sportschool terug te vinden. Maar vaak haken ze na twee of drie maanden af. Meestal doordat die mensen niet gericht trainen of niet precies weten wat ze aan het doen zijn. Ze zien daardoor niet snel genoeg, of geen, resultaten.

Als personal coach ga ik jou daarbij helpen! Aan de hand van jouw wensen stellen wij mooie, realistische doelen op. We zorgen ervoor dat je gericht traint en de juiste oefeningen doet. Het is hierbij belangrijk dat je de de oefeningen op de goede manier uitvoert. Daarom zal je onder begeleiding van mij trainen in mijn trainingsstudio. Ik zal je daarnaast ook voedingsadvies geven en zo nodig een persoonlijk voedingsschema. Voeding is namelijk het belangrijkste aspect binnen de sportbranche! Voeding is de brandstof voor je lichaam. Zonder goede voeding zal je niet goed groeien of moeilijker afvallen. Wanneer je mijn persoonlijke coachingstraject volgt zal je dus geen tijd verspillen in de sportschool en haal je alles eruit wat erin zit. Je zal in de beste shape van je leven komen!

Personal Trainer

Onze pakketten

Single pakket

Vanaf

€240,-

Duo pakket

Vanaf

€150,- p.p.

Personal coach in Voorschoten

Het programma begint uiteraard met een intakegesprek. We zullen elkaar hierin leren kennen. We gaan kijken naar wat jouw wensen zijn en wat je misschien al goed of minder goed doet. Jouw wensen kunnen gebaseerd zijn op verschillende aspecten. Namelijk spieropbouw, afvallen, conditietraining of sportspecifieke training. Op basis hiervan stellen wij realistische doelen op en zal je hier naartoe werken onder begeleiding van mij. De trainingen zullen plaatsvinden in mijn trainingsstudio in Leiden. Zo kan ik je goed begeleiden en tips geven. Een persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde personal training staat in dit traject dan ook centraal!

Waar leg jij de focus met jouw personal trainer Voorschoten?

Gericht op sport specifieke training, afvallen, spieropbouw of conditietraining zal ik een persoonlijk trainingsschema samenstellen. Hiermee gaan we aan de slag. Tijdens de trainingen krijg je natuurlijk persoonlijke begeleiding van mij. De hoeveelheid trainingen hangt af van jouw wensen en het gekozen pakket. De pakketten verschillen in hoeveelheid weken en de frequentie per week. Mocht je aan het einde van het gekozen pakket willen verlengen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Daarnaast zorg je er met mijn voedingsadvies voor dat jij je doelen sneller kan behalen. Als personal trainer help ik naast de training zelf dus ook met het herstel na de training.

Met de sport specifieke training gaan we dieper in op de sport die jij beoefent. We zullen samen kijken hoe we jou nog beter kunnen maken. Dit gaat vaak over het verbeteren van de explosiviteit of de balans. Als personal trainer in Voorschoten vind ik het belangrijk om jou te helpen een betere versie van jezelf te worden.

Wanneer je voor conditietraining komt wordt vaak alleen gedacht aan duurtraining. Dit is niet de enige manier en zelfs niet de beste manier om conditie te trainen. Intervaltrainingen zijn namelijk nóg beter om een goede conditie te krijgen. We zullen dus variëren met interval- en duurtrainingen.

In een programma gericht op afvallen is voeding het belangrijkste onderdeel. Er wordt dus veel aandacht gegeven aan jouw voeding. Ik zal dus voedingsadvies geven en zo nodig een voedingsschema maken. Daarnaast gaan we natuurlijk hard aan het werk in mijn trainingsstudio!

Succesverhalen

Merlijn

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Ben

Dankzij Raymond ben ik in 2,5 jaar tijd 33 kg afgevallen en heb ik de Dam tot Dam loop 11 minuten sneller gelopen ten opzichte van een jaar eerder.

Monique

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Begin nu met jouw nieuwe personal trainer in Voorschoten

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Ik ook niet! Bij RvH Personal Training kan jij gebruik maken van veel verschillende faciliteiten in de sportstudio. Jij zal jouw doelen geheid behalen onder begeleiding van mij! Als je aan het einde van het traject terugkijkt op de verandering die je hebt doorgemaakt, zal je meer dan trots op jezelf zijn! Neem dus nu contact op en plan een gratis intakegesprek in met jouw nieuw personal trainer. Ook als je uit Oegstgeest, Rijnsburg, Wassenaar of Zoeterwoude komt!

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.