Personal trainer Rijnsburg

Ben jij op zoek naar een personal trainer Rijnsburg? Ik help jou begeleid je doelen te behalen! In een intakegesprek zullen we gezamenlijk kijken naar wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan stellen wij de doelen op die deze wensen in vervulling zullen brengen. Onder begeleiding van mij kun je trainen in mijn sportstudio. We zullen er samen alles aan doen om jou in de beste shape van je leven te krijgen! Dus neem snel contact op! Lees anders nog even verder voor meer informatie over de RvH Personal Training in Rijnsburg.

T.w.v.

€49,-

In mei ben ik begonnen met sporten bij Raymond en dat is een topkeuze gebleken. Raymond weet hoe je moet motiveren. Met zijn hulp ben ik zodoende in vier maanden negen kilo afgevallen. Ik zou Raymond iedereen aanraden!

Ontvang een GRATIS
trainingschema

Klaar om je doelen te halen? Geef je vandaag op en zie binnen 30 dagen resultaat!

Voor en na foto van personal training
Voor en na foto van personal training

De hulp van een personal trainer Rijnsburg

Mensen zijn het vaak ineens zat. Ze hebben een goed voornemen en willen meteen af gaan vallen of meer spiermassa kweken. Het wordt vaak even goed volgehouden. Die mensen gaan dan meerdere keren per week naar de sportschool voor één of twee maanden. Maar dan schiet het er weer bij in. Ze trainen niet gericht en weten niet wat ze aan het doen zijn. Hierdoor zien ze geen resultaten.

Met personal training in Leiden en omstreken help ik jou deze resultaten wel te behalen! Aan de hand van jouw wensen stellen wij doelen op. Met een gericht trainingsschema en voedingsadvies van RvH Personal Training zal jij deze doelen zeker behalen! We kunnen zelfs samen een persoonlijk voedingsschema opstellen. Voeding is namelijk het belangrijkste aspect binnen het sporten. Het is de brandstof van je lichaam. Met een slecht voedingspatroon zal je dus moeilijk spiermassa kweken. Maar daarnaast zal je wanneer je te veel of slecht eet ook moeilijk afvallen. Met mijn trainingsprogramma verspil je dus geen tijd in de sportschool en zal je de resultaten zien waar je van gedroomd hebt!

Personal Trainer

Onze pakketten

Single pakket

Vanaf

€240,-

Duo pakket

Vanaf

€150,- p.p.

Personal coach in de buurt van Rijnsburg

Het traject begint natuurlijk met een intakegesprek. We zullen elkaar leren kennen en bespreken wat jij graag wil en wat je wensen zijn. Dit kan spieropbouw, afvallen, conditietraining of sportspecifieke training zijn. Op basis hiervan zullen we samen een of meerdere doelen opstellen waar we naartoe zullen werken. De trainingen zullen in mijn sportstudio in Leiden plaatsvinden. Zo kan ik je goed begeleiden en kunnen we gebruikmaken van alle faciliteiten. Met mijn persoonlijke coaching staat een persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde personal training dan ook centraal.

Focus met personal trainer in Rijnsburg

Gericht op sport, afvallen, spieropbouw of conditie stel ik een trainingsschema voor jou op. Hierin zal ik jou persoonlijk begeleiden. De hoeveelheid trainingen hangt af van jouw wensen en het gekozen pakket. Als personal trainer help ik niet alleen met de training zelf, maar ook met het herstel na de training. Ik geef hier namelijk ook belangrijk voedingsadvies voor. Hiermee zorg je ervoor dat jij je doelen sneller kan behalen!

Met de sport specifieke training kijken we naar de sport die jij beoefent. We kijken dan samen naar hoe we jou hierin nog beter kunnen maken. Vaak komt het neer op het verbeteren van de explosiviteit of de balans. Als personal trainer in Rijnsburg help ik je graag een betere versie van jezelf te worden!

Wanneer je voor conditietraining komt is de misvatting vaak dat dit alleen om duurtraining gaat. Dit is niet helemaal het geval. Intervaltrainingen zijn namelijk de beste conditietrainingen. We zullen dus variëren met interval- en duurtrainingen.

Een programma gericht op afvallen heeft het meest te maken met voeding. We zullen dus ook goed kijken naar jouw voedingspatroon. Ik zal jou voedingsadvies geven en zo nodig een voedingsschema maken. Daarnaast gaan we natuurlijk hard aan het werk in mijn trainingsstudio!

Succesverhalen

Merlijn

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Ben

Dankzij Raymond ben ik in 2,5 jaar tijd 33 kg afgevallen en heb ik de Dam tot Dam loop 11 minuten sneller gelopen ten opzichte van een jaar eerder.

Monique

Het kiezen voor Raymond als personal trainer is het beste besluit dat ik op sportief gebied heb genomen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad en hij heeft ervoor gezorgd dat sporten leuk en verslavend is geworden. Een echte aanrader dus!

Jouw nieuwe personal coach Rijnsburg

Kan jij niet wachten om in de beste shape van je leven te komen? Als personal trainer begeleid ik jou graag met het behalen van jouw doelen! Je zal nog nooit zo trots op jezelf zijn geweest! Je kan een van de pakketten kiezen waarvan jij denkt dat die het beste bij jou past. Ik kan jou hier ook in adviseren. Daarbij kun je mij inschakelen voor bedrijfsfitness of training aan huis. Samen doen we er alles aan om jouw doelen te behalen! Neem dus snel contact op voor een gratis intakegesprek met jouw nieuwe personal coach in Rijnsburg. Neem ook direct contact met mij op als je uit Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar of Zoeterwoude komt!

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.