Personal trainer Rijnsburg

Home » Personal trainer Rijnsburg

Een personal trainer in Rijnsburg is te vinden bij Van Heijningen Personal Training. Ik ben een personal trainer die persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde personal training geeft. Het is mijn doel om samen met jou, jouw doelen te halen. Deze doelen zullen we samen opstellen tijdens een intake gesprek. Lees hieronder meer over mijn werkzaamheden als personal trainer.

Personal training Rijnsburg

Tijdens de personal training in Rijnsburg sport je onder mijn persoonlijke begeleiding. De training vindt plaats bij mijn personal training studio in Leiden. Hier kunnen we gebruik maken van de nieuwste faciliteiten op fitnessgebied. Dit zorgt ervoor dat ik als personal trainer jou optimaal kan begeleiden.

Focus tijdens personal training

De focus tijdens de personal training in Rijnsburg ligt voornamelijk op het doel dat we aan het begin van de periode hebben vastgesteld. De vier algemene doelen zijn afvallen, conditieopbouw, spieropbouw en sport specifieke doelen. Voor iedereen gelden aparte doelstellingen; zo kan iemand vijf kilo af willen vallen, terwijl iemand anders zijn of haar record op de vijf kilometer wil verbeteren. Ook kan het zijn dat je onderdelen van een sport wilt verbeteren, zoals explosiviteit of balans. Afhankelijk van jouw doel stel ik een trainingsschema op, waarmee we samen aan de slag gaan. Dit schema kan je ook individueel gebruiken zonder personal trainer, als je nog extra sport naast de personal training.

Naast het trainingsschema is het ook mogelijk om een voedingsschema te krijgen. Het voedingsschema dat ik als personal trainer opstel sluit naadloos aan bij jouw doel waar je voor sport. Het combineren van de twee schema’s geeft de beste resultaten.

De hulp van een personal trainer uit Rijnsburg

Steeds meer mensen gaan naar de sportschool, met allemaal hun eigen doelen. Met de hulp van een personal trainer in Rijnsburg zorg je ervoor dat je ook de juiste dingen in de sportschool doet. Er zijn veel mensen die zonder idee naar de sportschool gaan en daardoor hun tijd niet optimaal benutten. Tijdens de personal training die ik geef, zorg ik dat je de oefeningen met de juiste techniek uitvoert, zodat de kans op blessures aanzienlijk verkleind wordt. Het op maat gemaakte personal trainingsschema zorgt ervoor dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut.

Starten met personal training

Het starten met personal training is een goede stap in de eerste richten. De beste stap in de goede richting is starten bij Van Heijningen Personal Training in Rijnsburg. Hier krijg je training van mij, Raymond van Heijningen. Mijn ervaring als personal trainer zorgt ervoor dat ik voor elk doel een uitdagend trainingsschema kan opstellen. Hiermee haal je voldoening uit het sporten wat extra motiveert om naar extra naar de sportschool te gaan, ook zonder personal trainer. Benieuwd naar de mogelijkheden met personal training? Neem dan contact op.

Neem contact met me op en begin z.s.m.

06 101 152 34

Call Now Button