Personal trainer Leiderdorp

Home » Personal trainer Leiderdorp

Van Heijningen Personal Training biedt jou een personal trainer in Leiderdorp. Samen gaan we werken aan het behalen van jouw doel, of dit nou spieropbouw, afvallen, conditietraining of sport specifieke training is. Dit doel zal worden bepaald tijdens het intake gesprek, waar we kennis maken en ik meer over je te weten kom. Lees verder om meer te weten te komen over de personal training en mijn doel als personal trainer.

Personal training Leiderdorp

Gedurende de personal training in Leiderdorp help ik als personal trainer jou met het opstellen van een doel en vervolgens dit doel te behalen. Samen werken we aan jouw doel bij mijn personal training studio in Leiden. We kunnen hier gebruik maken van verschillende faciliteiten die bijdragen aan de training. Een persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde persoonlijke training staat bij mij centraal als personal trainer.

De hulp van een personal trainer

Je hoort vaak dat mensen graag willen afvallen of meer spieren willen en gaan daarom naar de sportschool. Het grootste gedeelte van deze mensen weet alleen niet hoe ze dit aan moeten pakken. Met de hulp van een personal trainer in Leiderdorp zorg je dat je geen tijd verspilt in de sportschool. Ik zorg ervoor dat jij de juiste oefeningen doet die echt helpen en goed voor je zijn tijdens de personal training. Het trainingsschema dat ik opstel kan je gebruiken bij je eigen trainingen.

Focus tijdens personal training

Ik stel een trainingsschema op die bij jouw doel past, of dit nou sport specifiek, afvallen, spieropbouw of conditie opbouw is. Bij de sport specifieke training gaan we kijken naar de sport die jij beoefent en hoe we jou hierin kunnen verbeteren. Dit gaat vaak over het verbeteren van de explosiviteit of de balans. Als personal trainer in Leiderdorp vind ik het belangrijk om jou te helpen met het worden van een betere versie van jezelf. Het trainingsschema dat ik voor je opstel kan je daarnaast ook gebruiken tijdens trainingen waar ik niet aanwezig ben.

Ik geef persoonlijke begeleiding tijdens de personal training, hoeveel trainingen dit zijn hangt af van het gekozen pakket. Daarnaast geef ik voedingsadvies en help ik met het opstellen van een voedingsschema. Dit zorgt ervoor dat jij je doelen sneller kan behalen. Als personal trainer help ik dus niet alleen bij de personal training maar ook met het herstel.

Beginnen met personal training

Bij Van Heijningen Personal Training in Leiderdorp kan je snel beginnen met personal training onder begeleiding van mij als personal trainer. Kies het pakket dat het beste bij jou past en laten we er samen voor zorgen dat jij je doelen behaalt en trots kan zijn. Neem contact op of vraag een gratis intake gesprek aan.

Neem contact met me op en begin z.s.m.

06 101 152 34

Call Now Button