Van Heijningen Personal Training

Trainen

Personal Trainer Leiden

Bij Van Heijningen Personal Training vind je een personal trainer in Leiden en omgeving. Het is mijn doel om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen terwijl ik de kernwaarden, persoonlijk, kwalitatief en verantwoord, hanteer. Afhankelijk van jouw doel stel ik een trainingsschema samen en eventueel een voedingsschema. Aan de hand van dit schema gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij jouw doel haalt. Benieuwd wat wij als personal trainer in Leiden voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Lees hieronder dan snel verder.

Als personal trainer ben ik werkzaam voor iedereen uit de regio Leiden. Denk hierbij onder andere aan Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude!

Raymond van Heijningen

Start vandaag nog!

Klaar om je doelen te halen? Geef je vandaag op en start binnen een week. Geef hieronder je naam en telefoonnummer op, dan stemmen we de proeftraining met je af.

TYPE TRAININGEN

Waar ligt de focus op?

Krachttraining icon

Afvallen

Is afvallen jouw doel? Volg mijn personal trainingen en laat mij jou helpen je doelen te behalen!

Loopband icon

Conditie training

Trainen voor een marathon of gewoon algehele conditie verbetering? Alles wordt afgestemd op jouw doel.

Spiermassa icon

Spier opbouw

Als personal trainer weet ik precies wat nodig is voor het opbouwen van spieren. Krachttraining staat hier centraal.

Yoga mat icon

Persoonlijk begeleiding

Als personal trainer sta ik je persoonlijk bij tijdens de personal training. Motiveren en adviseren zijn mijn hoofdtaken.

Drink water icon

Voedingsschema

Optimaal resultaat haal je met een voedingsschema die is afgesteld op jouw doelen en personal trainingen.

Tijdslimiet icon

Sport specifiek

Specifieke training, afgestemd op jouw sport, voor gerichte kracht en meer resultaat.

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34
Personal Training

Meer over ons

Waarom Personal training bij van Heijningen?

Bij Van Heijningen Personal Training Leiden vind je alle voordelen, zoals die hierboven beschreven staan. Je traint in een mooie ruimte met kwalitatief goed materiaal en deskundige trainers. Er is bovendien airconditioning aanwezig, dus zelfs als het buiten heel warm is, heb jij geen excuus om niet te komen trainen. Van Heijningen Personal Training staat garant voor verantwoord, effectief en succesvol trainen op een manier die aansluit bij jouw wensen. De personal coaches zorgen er samen met jou voor dat je doelen behaald worden en jij trots op jezelf kunt zijn!  Bij RVH Personal Training gebruiken de trainers diverse middelen om jou elke dag weer op weg te helpen naar jouw doel. Denk bijvoorbeeld aan een geavanceerde weegschaal, die je vooruitgang meteen inzichtelijk maakt in een app. Alles voor het resultaat! Plan vandaag nog een gratis intakegesprek of neem contact met ons op!

Waar kan je mij vinden?

De personal training die ik geef als personal trainer vindt plaats op Zijlbaan 40 2352 BN Leiderdorp.

Logo Van Heijningen wit

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.