Personal trainer | Leiden

Home » Personal trainer Leiden

Personal trainer Leiden

Ben je op zoek naar een personal trainer in Leiden die kan helpen met het behalen van jouw doelen? Dan ben je hier op het juiste adres! Bij Van Heijningen Personal Training help ik jou met het behalen van jouw doelen, of dit nou afvallen, spieropbouw of conditietraining is. Tijdens het intake gesprek maken we kennis en gaan we jouw doelen bepalen. Lees hieronder meer over de personal training die ik als personal trainer aanbied.

Personal training Leiden

Tijdens de personal training in Leiden werken we aan jouw doelen die zijn opgesteld tijdens het intake gesprek. De lessen die ik geef als personal trainer vinden plaats bij de Fit for Free in Leiden. Hier maken we gebruik van de beste faciliteiten. Ik vind het belangrijk dat de doelen worden behaald door middel van persoonlijke, kwalitatieve en verantwoorde personal training.

Focus tijdens personal training

De focus tijdens de personal training in Leiden wordt bepaald aan de hand van ons eerste gesprek. Als personal trainer heb ik ervaring met verschillende doelen. De vier doelen die voorkomen zijn afvallen, spieropbouw, opbouw van conditie en sport specifieke training. Bij sport specifieke training help ik jou beter te worden in jouw sport en kijken we hier wat belangrijk is. Ben je bijvoorbeeld voetballer en wil je graag sneller worden of sterker in duels? Dit vereist sport specifieke training, zoals het versterken van de core en het trainen van explosiviteit. Als personal trainer is het mijn doel om jou te helpen een betere versie van jezelf te worden.

Als personal trainer geef ik persoonlijke begeleiding tijdens de training en kan ik ook een voedingsschema samenstellen. De combinatie van een goed voedingsschema en de juiste personal training zorgt ervoor dat jij je doelen behaalt.

De hulp van een personal trainer

Er zijn veel mensen die goede voornemens hebben zoals afvallen of spieren opbouwen en gaan daarom naar de sportschool. De meeste mensen weten eigenlijk niet wat ze moeten doen in de sportschool en doen daarom maar wat. Met de hulp van een personal trainer in Leiden zorg je ervoor dat je de juiste oefeningen doet tijdens de personal training die bij jouw streven hoort. Hierdoor verspil je geen tijd aan nutteloze oefeningen die helemaal niet van toepassing zijn voor jouw doel. Ik stel voor iedereen een persoonlijk trainingsschema op die je ook kan gebruiken op de dagen dat je traint zonder een personal trainer.

Starten met personal training in Leiden

Wil je starten met personal training? Dat kan bij Van Heijningen Personal Training in Leiden. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zodat iedereen kan starten met training. Als personal trainer zet ik jou centraal. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doel haalt. Vraag nu een gratis intake gesprek aan en start met personal training in Leiden.

Neem contact met me op en begin z.s.m.

06 101 152 3