Over Raymond

Home » Over mij

Van Heijningen Personal Training

Personal trainer

Over mij.

Mijn naam is Raymond van Heijningen. Sporten is sinds mijn tienerjaren mijn passie en hobby. Het is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik voetbal al vanaf mijn 7e en ik ben altijd gedreven om de beste te zijn. Afgelopen jaren heb ik bij S.J.C. gespeeld. Daar heb ik een aantal top jaren beleefd, waarbij ik het zelfs tot de 3e Divisie heb geschopt. Dit avontuur eindigde toen ik de beslissing maakte om mij volledig op mijn passie te richten: andere mensen helpen om hun (fysieke en mentale) doelen te bereiken!

Ik ben op mijn 15e begonnen met de opleiding CIOS (sport). Hier heb ik een aantal keuzevakken behaald, waaronder voetbaltrainer en hoofdkeuzevak Fitness. Mijn passie lag in het helpen van mensen in de fitness. Hierna heb ik een aantal jaar in de fitness gewerkt, tot ik op zoek ging naar nog meer uitdaging. Ik begon op mijn 21e voor mijzelf als Personal Trainer (van Heijningen Personal Training). Hierna heb ik nog een aantal cursussen gevolgd (Chivo-functioneel trainen, perfect performance, Bootcamps, Funxtion).

Mijn werk is mijn hobby

Als gediplomeerde trainer/coach ben ik dagelijks bezig met bewegen en het menselijk lichaam. Het geeft mij voldoening als ik  sporters/klanten vooruit zie gaan. Mijn streven? Altijd goed bewegen en de beste zijn.

Functionele training 95%
Cardio training 90%
Spieren 90%
Sport dieet 95%

Waar kan je mij vinden?

De personal training die ik geef als personal trainer vindt plaats op Zijlbaan 40 2352 BN Leiderdorp.

Call Now Button