Bedrijfsfitness en Personal training aan huis

BEDRIJFSFITNESS EN PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Uit onderzoek blijkt dat een sportende medewerker productiever en fitter is én bovendien gemiddeld een flink aantal dagen per jaar minder verzuimt. Gezonde, fitte medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. Als werkgever ben je wellicht geïnteresseerd in hoe jij je bedrijf gezonder kunt maken en welke rol bedrijfsfitness daarin kan spelen.
Wil je als werkgever het ziekteverzuim binnen je organisatie terugdringen, dan is het dus slim om je medewerkers bedrijfsfitness aan te bieden. De medewerker ruilt dan belast loon in voor een onbelast fitnessabonnement. De belastingdienst betaalt dus in feit mee aan het abonnement. Met zo’n ‘gezonde arbeidsvoorwaarde’ geef je als werkgever bovendien een positief signaal af over het belang dat jouw organisatie hecht aan het welzijn van de medewerkers. Ziekteverzuim kost werkgevers veel geld, dus investeren in het terugdringen van verzuim loont echt de moeite. 

Van Heijningen Personal Training is expert in bewegen en kan ook andere gezondheidsadviezen geven met betrekking tot een verstandige leefstijl. Onze InBody weegschaal is bovendien mee te nemen naar de betreffende locatie, dus daar kunnen we ook metingen uitvoeren. Op die manier kunnen jouw medewerkers gericht met ons trainen.
Heb je interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op en hopelijk gaan we snel met elkaar in gesprek over de concrete mogelijkheden.

Personal training aan huis

Naast bedrijfsfitness hebben wij ook nog andere mogelijkheden om jou te helpen bij het behalen van je doelen. We kunnen ook met je trainen op locatie! We kunnen met je komen trainen bij jou thuis, bij jou op werk of op een andere locatie naar keuze.

Misschien heb jij zelf een ontzettend drukke agenda, maar wil je toch 1-op-1 kunnen werken aan je conditie, kracht, etc. Of misschien wil je zelfs met een aantal vrienden sporten op een locatie die jullie het beste uitkomt. Het kan allemaal! Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij staan altijd voor je klaar! 

“Ik heb thuis helemaal geen professionele apparatuur staan. Kan het dan ook?” Zeker! Alles wat er tijdens de training nodig is, nemen onze trainers mee wanneer ze bij jou thuis met je gaan trainen. Zelfs de InBody weegschaal gaat mee! Met een app kunnen we alle nodige informatie inzien en bijhouden om jou resultaten ook thuis te optimaliseren. Je hoeft dus niets in huis te hebben. Daar zorgen onze trainers voor!

Maak kennis met jouw trainer!

Neem contact met me op en begin z.s.m.
06 101 152 34

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.